Functie van intelligent potentieel acquisitie -instrument

With de constructie van meer en meer begraven pijplijnprojecten, mensen besteden meer en meer aandacht aan de corrosiecontrole van begraven pijplijn, en de ongevallen met pijplijncorrosie zijn steeds minder.

over de jaren De ongevallen van de corrosieschade van begraven pijpleidingen hebben continu plaatsgevonden. Er wordt bijvoorbeeld gevonden dat de anticorrosieve coating van een pijpleiding serieus is afgevallen en er geen kathodische beschermingsmaatregelen zijn, wat resulteert in ernstige corrosie; In het proces van opgraving van sommige grote projecten wordt ook vastgesteld dat de anticorrosieve coating ernstig is beschadigd, waardoor de pijplijn aan corrosie lijdt; Bovendien zijn veel projecten die in eerdere jaren zijn gebouwd ooknaar voren gekomen de corrosielekkage van begraven pijplijn is gemeld. Al deze gevallen van pijpleidingcorrosie dringen er bij mensen op aan om denodige beschermende maatregelen zo snel mogelijk tenemen. Aan het begin van denieuwe pijpleidingconstructie is hetnoodzakelijk om samen te werken met kathodische bescherming op basis van externe anti-corrosiecoating.

cathodische beschermingspotentieelverzameling is een essentieel en belangrijk werk bij het beheer van pijplijnkathodisch bescherming. Als het kathodische beschermingspotentieel lager is dan-850mV, voldoet hetniet aan de beschermingsvereisten. Als het kathodische beveiligingspotentiaalnegatief is dan-1200mV, zal de waterstofevolutie plaatsvinden in de anticorrosieve coating, wat zal leiden tot corrosie van de pijplijn. Elektrode en andere detectieapparatuurnaar het veld voor velddetectie, dieniet alleen een lage werkefficiëntie heeft, maar ook een slechte buitenomgeving en een hoog risico heeft, en wordt beïnvloed door het omgevingsweer en andere factoren, en de detectiegegevens zijnniet tijdig en zijnniet tijdig Betrouwbaar.

De intelligente kathodische beschermingspotentieel acquisitie -instrument van ons bedrijf kan worden geïnstalleerd in de bestaande teststapel, verzamel automatisch de gegevens van kathodisch beschermingspotentieel,natuurlijk potentieel en machtoff -potentieel volgens de systeeminstellingen, volgens de systeemomgevingen, volgens de systeemomgevingen, volgens de systeemomgevingen, en upload zenaar het Cathodic Protection Data Monitoring Center. De gegevensverzameling wordtniet beïnvloed door het buitenweer en de omgeving en de gegevensverzameling isnauwkeuriger. Nadat de gegevens die door het acquisitie -instrument worden geüpload door het monitoringcentrumsysteem, als er abnormale potentiële gegevens zijn, kan deze automatisch een vroege waarschuwingsberichtnaar de mobiele telefoon van de beheerder verzenden, om de managers te vergemakkelijken om de managers te vergemakkelijken Ontdek de pijplijnkathodische beschermingsproblemen op tijd. De toepassing van het systeem verbetertniet alleen de betrouwbaarheid ennauwkeurigheid van de gegevensdetectie van de kathodische bescherming, maar vermindert ook de arbeidsintensiteit van werknemers en het risico op veldwerk aanzienlijk. Het biedt gemak voor het papierloos kantoor van kathodisch beschermingsbeheer.

-&#shandong Linyi Bosi Geleiding Materials Co., Ltd. is een hogetech Enterprise gespecialiseerd in de productie van MMO flexibele anode, geleidend polymer flexibel Anode en titanium gecoate anode, voornamelijk met kathodische beschermingstechnologie, engineeringontwerp, installatie- en technische diensten.

voorgaand: Over kathodische beschermingstech...

volgende: Onder de indruk van de huidige ka...