Installatiemethode voor kathodische bescherming van opofferingsanode

1. Het type, de kwantiteit, de distributie en de verbindingsmodus van de kathodische bescherming van offersanode moet voldoen aan de ontwerpvereisten.

2. Wanneer de opofferingsanode en anode zijn verbonden door het lassen, moet de isolatiekabel van de kabel ten minste 50 mm worden gehouden en moet de stalen kern worden behandeld metnylon staaldraad of ander staaldraadtouw om te voorkomen dat de kabel breekt. De laspositie en het anodegedeelte moeten worden gepolijst en gereinigd met alcohol; Na het reinigen, moeten epoxyhars of coating en glazen doek met hetzelfde effect worden gebruikt voor anticorrosie en isolatie, en er mag geen metaal worden blootgesteld.

3. De oxide -schaal moet worden gepolijst voordat de offeranode wordt ingepakt met lasdraad. Voordat het oppervlak wordt begraven, moet het oppervlak worden schoongemaakt en mag er geen oxidefilm en ander vuil op het oppervlak zijn.

4. Offersanode kan worden geconstrueerd door boren of grote opgraving, of door verticale of horizontale begrafenis, die meestal geschikt is voor verticale constructie.

5. De begraven diepte, locatie en afstand van offeranode moet voldoen aan de ontwerpvereisten. Als er geen verordening in het ontwerp is, moet de begraven diepte van de offeranode minder dan 1,0 m onder de vrieslijn liggen. De begraven positie is 3-5m verwijderd van de pijpwand en 2-3m verwijderd van de begraven afstand.

6. De verbinding tussen buis en kabel moet stevig worden gelast. Markering moet worden toegevoegd voor het leggen van de kabel en een bepaalde vergoeding moet tijdens het leggen worden gereserveerd om zich aan te passen aan een schikking van een aanvulling. Als hetnodig is om de circuitstroom van de opofferingsanode -verbindingskabel aan te passen, kan de regulerende weerstand worden aangesloten in serie tussen de pijp en de opofferingsanode -terminal.

7. De werkelijke positie van de anode -installatie volgens de bouwprocedure moet worden weerspiegeld in de voltooiingsgegevens en elk proces moet worden ondertekend door de constructie -eenheid. Ten slotte zal partij A verifiëren en ondertekenen. Titanium gecoate anode, voornamelijk het bieden van kathodische beschermingstechnologie, engineeringontwerp, installatie- en technische diensten.

tel:86 17568010262-, 05393712117.

voorgaand: Potentiële controle en detectien...

volgende: Corrosie van chemische apparatuur...