Potentiële controle en detectiena werking van het kathodische beveiligingssysteem

Before de werking van het kathodische beveiligingssysteem, moet het personeel worden geregeld om hetnatuurlijke potentieel van de hele beschermde pijpleiding, hetnatuurlijke potentieel en de aardingsweerstand van elk gemalen bed van de anode en de bodemweerstand van de omgeving van de omgeving 24 uurna te meten De tijdelijke kathodische beschermingsmaatregelen worden verwijderd. Tijdens deze werken moeten we een gedetailleerd begrip hebben van de omgeving rond de hele pijplijn. En deze omgevingsinformatie moet worden geclassificeerd, geregistreerd en ingediend voor gebruik in het bouwproces. Potentiostat, batterij enzovoort. Wanneer de DC -voedingsapparatuur meer dan 4 uur begint te werken, kunnen de uitgangsstroom, spanning, opwindend puntpotentiaal en opwindend potentieel langs de pijpleiding worden gemeten. Controleer alle gegevensna de detectie. Als het beschermingspotentieel van sommige buissecties te laag is dan dat van andere plaatsen, is hetnoodzakelijk om het potentieel van het vermogen op tijdstip aan te passen, zodat het kathodische beschermingspotentieel van de hele pijpleiding het beschermingspotentieel kan bereiken. N
cathodisch beveiligingssysteemna de werking van potentiële controle en detectie, beveiligingspotentiaalcontrole. In de inbedrijfstellings- en operatiefase van het kathodische beveiligingssysteem moet het verband tussen aangrenzende beschermingsstations worden versterkt, om ervoor te zorgen dat het beschermingspotentieel van de pijpleidingsectie in elk beveiligingsstation in evenwicht is wanneer de potentiële waarde van elk vermogen op punt wordt aangepast. De inbedrijfstelling en de werking van het kathodische beveiligingssysteem omvat ook de meting van onmiddellijke machtspotentieel. Complexe werk is vereist om de meting te voltooien en de voeding wordt tegelijkertijd in- en uitgeschakeld. Daarom moeten polarisatiesondes worden geïnstalleerd op het samenvloeipunt van de pijplijn en de middelste positie van twee aangrenzende kathodische beschermingsstations om het polarisatiepotentieel te meten.


until de potentiële waarde van alle pijpleidingen bereikt het minimale kathodische beschermingspotentieel Index kan de bedieningsmonitoring van het kathodische beveiligingssysteem het einde van de werking aankondigen. Nadat alle kathodische beschermingswerkstations in denormale continue werktoestand zijn geplaatst, moet denauwe verstandige potentiële meting van de hele pijpleidinglijn binnen een maand worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat elk punt van de pijplijn kan voldoen aan de vereisten van kathodische beschermingsspecificatie. Enna denormale werking van het kathodische beveiligingssysteem om de vijf jaar moet de potentiële meting van denauwe afstand worden uitgevoerd. Tijdens deze periode moet de elektrische potentieel van de teststapeling, de bus en het isolatie -gewricht vele malen worden getest. NTech Enterprise gespecialiseerd in de productie van MMO flexibele anode, geleidend polymeer flexibele anode en titanium gecoate anode, voornamelijk met kathodische beschermingstechnologie, engineeringontwerp, installatie en technische diensten. .0539-3712117.

voorgaand: Op de interferentie van kathodesp...

volgende: Installatiemethode voor kathodisc...